SUSHI MASAGO STABROEK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Masago Stabroek. Meer weten? Ontdek meer

14 nov 2022 om 19:59 Een uur later dan voorzien geleverd, voorgerecht en gerecht koud
12 nov 2022 om 21:01 Het eten was een uur te laat.. 2 x moeten bellen, wel heel vriendelijk, zowel aan de telefoon als de bezorger. Het eten was oke maar ook niet het beste..
6 nov 2022 om 19:45 Een uur later bezorgd dan het uur levertijd dat al gerekend werd.
5 nov 2022 om 22:08 Bijna 2 uur te laat bezorgt
2 okt 2022 om 19:45 40 min te laat hoewel zeer ruim op voorhand bestelling doorgegeven, zelfs voor het openingsuur vd zaak op zondag.
30 sep 2022 om 19:31 nog altijd niks in zicht, 2u30 minuten tot nu toe. Nul eten = nul sterren
27 sep 2022 om 20:46 Het eten was lekker. Maar de leveringstijd is een ramp. Ik belde naar het bedrijf na 70 minuten gewacht te hebben en er werd gezegd nog 10 minuten. Na 110 minuten stonden ze eindelijk aan de deur. Wel spijtig want het zijn vriendelijke mensen.
27 sep 2022 om 20:45 Bestelling was pas bijna anderhalf uur na de opgegeven tijd geleverd. Het eten was zeer goed, kunnen we geen commentaar op geven!
11 sep 2022 om 21:22 40 minuten te laat geleverd... kregen zelf geen excuus... tonijn was ook helemaal uitgeslagen.
26 aug 2022 om 21:40 Altijd op tijd en superlekker!
10 aug 2022 om 23:04 Lekker eten. Wat mij opviel was de mooie en gedetailleerde afwerking. Smaken zaten goed en de hoeveelheid was ook goed.
26 jul 2022 om 19:33 Normally we love sushi. This time it came with Koriander inside the rolls. We don’t like that and it ruined the food by a lot. It’s sad. It was in all the sushi we ordered.